Inbjudan KM och klubbdag 30/3

Inbjudan KM och klubbdag

Vi kommer att spela KM över en dag detta år i syfte att få så många lag att spela som möjligt.

I år satsar vi på att avgöra KM på en dag och hoppas på att klubbens alla lag, erfarna som nystartade, tar chansen att ställa upp. Vi kommer att få till ett bra spelschema för alla. Vi börjar med ett gruppspel och spelar därefter slutspel. Alla lag kommer att få minimum tre matcher, men vi förbehåller oss rätten att – om det behövs p.g.a. riktigt många lag, vilket vi hoppas – ändra så att vissa lag spelar redan fredag kväll.

För att alla ska kunna ha en trevlig dag kommer det finnas både lunch och middag i klubblokalen. Vi kommer också att ha andra aktiviteter i klubblokalen för allas trevnad.

Finalen och match om tredje pris spelas klockan 19.00, där vi också hoppas på massor med (hejande) publik, följt av bejublad prisutdelning.

Var inte rädda för att anmäla ert lag, vi kommer att tillåta spel på tre om ni får något bortfall. Det kommer sannolikt också att finnas spelare som vill spela som inte har något lag. Vi kommer att arrangera en spelarpool och försöka få till så att alla kan få ihop lag. Om ni känner för att spela KM men inte har ett lag att spela med, eller om ni har ett lag som inte har tillräckligt med spelare hör av er till medlem@goteborgcurling.se så förmedlar vi kontakterna.

Tid: 30 mars, 2019 08.00- till sent på kvällen

Anmälan: Använd formuläret nedan.

Anmälningsavgift: 600:- per lag. Här ingår mat och dryck och det kommer också finnas möjlighet att köpa ytterligare dryck till självkostnadspris. Betala till BG 364-8441 och ange “KM2019_lagnamn” som meddelande.

Skicka in er anmälan idag, dock senast den 8 mars 2019. Eftersom vi hoppas på fler lag än någonsin behöver vi veta hur många lag det blir för att planera in ett bra och rättvist spelschema.

Hjärtligt välkomna till KM!
KM-organisationen

Anmälan KM (lag) och klubbdag 30/3 2019