Inbjudan till Göteborgs Curlingklubbs Klubbmästerskap 2020

Inbjudan till Göteborgs Curlingklubbs Klubbmästerskap v.2.0! 

När: 24 Oktober  2020 Klockan 08:00 till sent på kvällen. 
Var: Göteborgs Curlingklubbs lokaler på Lindholmen 
Anmälan:  Använd formuläret nedan. 
Varför: För att det är kul såklart! 
Fler frågor: Ställ dem till medlem@goteborgcurling.se 

Även detta år kommer vi spela KM över en dag i syfte att få så många deltagande lag som möjligt.  

Vi hoppas så klart att alla klubbens lag, såväl erfarna som nystartade, tar chansen att ställa upp, det är ett bra sätt att lära känna fler klubbmedlemmar och för nystartade lag en lärorik dag! 

Spelschemat börjar med ett gruppspel och spelar därefter slutspel och varje lag kommer att få minimum tre matcher. Om det, på pga väldigt många anmälda lag (vilket vi såklart hoppas), behövs förbehåller vi oss rätten att ändra så att vissa lag spelar redan fredag kväll. 

För att alla ska kunna ha en trevlig dag kommer det finnas lunch i klubblokalen. 

Finalen och match om tredje pris spelas klockan 19.00, där vi också hoppas på massor med (hejande) publik över internet, följt av bejublad prisutdelning. 

Var inte rädda för att anmäla ert lag, ni kan anmäla fyra personer i laget men matcherna spelas på tre spelare och det är således tillåtet att byta en spelare mellan matcherna. Det kommer sannolikt också att finnas spelare som vill spela som inte har något lag. Vi kommer att arrangera en spelarpool och försöka få till så att alla kan få ihop lag. Om ni känner för att spela KM men inte har ett lag att spela med, eller om ni har ett lag som inte har tillräckligt med spelare hör av er till medlem@goteborgcurling.se så förmedlar vi kontakterna. 

Anmälningsavgift: 600:- per lag. Här ingår lunch och någon dryck till maten.

Betala till BG 364-8441 och ange “KM2020_lagnamn” som meddelande. 

Skicka in er anmälan idag, dock senast den 18 oktober 2020. Eftersom vi hoppas på fler lag än någonsin behöver vi veta hur många lag det blir för att planera in ett bra och rättvist spelschema. 

Hjärtligt välkomna till KM!
KM-organisationen

Anmälan KM 2020 - 24 Oktober
Kryssrutor