KM Lag

Inbjudan till Göteborgs Curlingklubbs Klubbmästerskap! 

Varmt välkomna att anmäla er till årets höjdpunkt, nämligen KM Lag som går av stapeln 22-23 april!

Tävlingen är öppen för alla nya och gamla lag i klubben, och vi kommer att spela med ett handikappsystem utifrån höstens ställning i Göteborgsligan. Även juniorlag kommer att ingå i handikappsystemet. Matcherna spelas över fyra omgångar, så det finns tid för många matcher!

Spelformatet kan komma att justeras beroende på antal lag, men planen är gruppspel på lördagen och slutspel på söndagen. På lördagskvällen kommer det att vara en härlig middag med underhållning!

Kostnaden är 250 kr/person och i priset ingår enklare lunch båda dagarna, middag med dryck (1 glas, ytterligare dricka finns att köpa) och en massa härliga matcher! Det går även bra att ta med sig respektive på middagen, till en kostnad av 200 kr.

Anmälan er via formuläret nedan senast den 31e mars. Ange lagnamn, spelare, eventuella respektive till middagen och eventuell specialkost. Betala in avgiften (250 kr/spelare + 200 kr/respektive) till BG 364-8441, ange “KM + Lagnamn” i meddelandet. Betalningen ska vara klubben tillhanda senast den 15e mars.

Frågor och funderingar hänvisas till tavling@goteborgcurling.se

Vi hoppas att många vill vara med och slåss om den åtråvärda titeln Klubbmästare!

Välkomna med er anmälan! /Tävlingskommittén

Anmälan KM Lag 2023