Medlemsbokning

Medlemmar som betalat både medlemsavgift och spelavgift har rätt att kostnadsfritt boka bana för träning och spel enligt följande:

  • Bokningar högst sex dagar innan spel får ske på alla lediga tider.
  • Bokningar tidigare än sex dagar innan får bara ske på lediga “klubbtider”. Dessa är:
    • Måndagar från kl 18
    • Tisdag-lördag från kl 20
    • Söndagar då inga andra klubbaktiviteter anordnas (normalt alltid ledigt efter kl 16, men ibland är hela söndagar lediga)
  • Bokningar som inte följer dessa regler plockas bort utan förvarning.

Observera att systemet inte automatiskt spärrar medlemsbokningar tidigare än sex dagar på icke-klubbtider, utan du måste själv se till att du inte bokar dessa . Missbruk kan leda till att rätten att boka tas bort. Är du osäker på om du får boka en tid, dubbelkolla med Intendenten!

Varje medlem har en egen inloggning i bokningssystemet. Har du varit medlem under säsongen 2017/2018 så finns du upplagd i systemet. Då klickar du på “glömt lösenord” och skriver in din e-postadress så får du länk skickad med instruktioner om att välja ett nytt lösenord. – Är du ny medlem får du en inloggning genom att kontakta vår intendent på boka@goteborgcurling.se

Efter att du loggat in bokar du bana precis som externa kunder (rubriken “Boka”). Det gör att bokningsvillkor, bekräftelse m.m. är anpassat efter externa kunder och inte medlemmar.  Man klickar fram datum man önskar för att se om de är lediga.  Tänk på att 8 personer = 1 bana, 16 personer = 2 banor etc. –

Länk till bokningssystemet är: https://www.goteborgcurling.se/login/

Frågor ställs till intendenten på boka@goteborgcurling.se