Nu söker vi fler Hallvärdar till Göteborg Curling!

Hos Göteborg Curling är både företag och privatpersoner välkomna att spela curling. Instruktör och all utrustning ingår. Curling är en rolig och teambildande aktivitet som passar alla. Vi erbjuder även tillgång till konferenslokal samt middag, lunch eller fika i våra fina lokaler med upp till 50 sittplatser.

Nu söker vi fler Hallvärdar till Göteborg Curling!

Varje vecka kommer det massor med besökare till oss som spelar curling för första gången och som vill ha kul. Ofta äter de en bit mat innan eller efter. Som Hallvärd är du vårt ansikte utåt!

Vi söker dig som behöver ett extrajobb och som kan och vill arbeta oregelbundna tider och ibland med kort varsel. Du har stor möjlighet att påverka hur mycket du jobbar. Arbetet är mest på eftermiddagar, kvällar och lördagar, men vissa pass kan börja kl. 07.30. Vi letar efter personer som har stor flexibilitet.

OBS! Inget krav på tidigare curlingerfarenhet, du får utbildning av oss.

Arbetsuppgifter:

  • Ta emot och instruera besökare så att de kan spela curling.
  • Se till att våra besökare får en bra upplevelse när de besöker hallen.
  • Organisera och hålla ordning i hallen.
  • Hantera och servera beställningar av mat och dryck.
  • Ta betalat och administrera fakturaunderlag.

Profil:

  • Du måste ha känsla för bra service och kundbemötande. Du är inte rädd för att ”hugga i” och ta egna initiativ. Du behöver ha ett intresse för att lära dig nya saker.
  • Även om du inte är curlingspelare så tror vi att du har tidigare erfarenhet av idrott i någon form.
  • Det är viktigt att du är flexibel med arbetstider och kan arbeta vid olika tidpunkter.
  • Du måste vara minst 18 år och prata bra svenska och engelska.
  • Körkort och tillgång till bil är inget krav, men ett plus.

Villkor:

Du arbetar på timmar utifrån behov. Dialog sker löpande med Hallens Intendent kring arbetstider. Betalning sker per timme. Ett ”pass” är normalt ca 2 h, men ofta kan man genomföra flera pass efter varandra. Så fort du lärt dig grunderna i curling så kan du börja arbeta.

Curlinghallen ligger på Lindholmen i Göteborg så du måste ha möjlighet att ta dig dit med bil eller kollektivtrafik. Vi har öppet fram till 10 maj 2020 och öppnar sedan igen 1 oktober.

Läs mer om oss på: www.goteborgcurling.se

Ansökan:

Skicka ett brev med CV, märk med “Ansökan Hallvärd 2020” senast fredag 20/3 2020 till Intendent Zelene Olofsson: zelene.olofsson@goteborgcurling.se

Välkommen med din ansökan. Vi rekryterar löpande så vänta inte!